tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Cadeautip mom-to-be

Een babyshower cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. Maak bijvoorbeeld deze leuke mom-to-be survival kit. 

Geschreven op: 25-07-2016 om 14:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk idee voor een cadeau?

Voorbij zien komen op etsy: is dit schattig of niet? Wie maakt het na? 

Geschreven op: 17-07-2016 om 14:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feit of Fabel?

Hoe kleiner de borsten, hoe minder melk er in zit. Of Pasgeboren baby's hebben meer botten dan volwassen. Feit of Fabel? Een leuk spel om te spelen tijdens de babyshower. Je kunt natuurlijk zelf wat uitspraken online opzoeken, maar het is ook mogelijk om in de webshop het babyshower spel Feit of Fabel te kopen. Kant en klaar, dus je hoeft niks meer te doen! Je vindt het spel hier. 

Geschreven op: 09-07-2016 om 12:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Baby hints nu in de aanbieding

Eén van de populairste babyshowerspellen is toch wel hints: pak een kaartje van de stapel en uitbeelden maar. Alle onderwerpen staan natuurlijk volledig in het teken van baby's. Natuurlijk vind je dit spel gewoon in de webshop van BabyshowerLatenOrganiseren. En het leukste is: baby hints is nu in de aanbieding! 

Geschreven op: 07-07-2016 om 10:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk hoeft niet ingewikkeld te zijn

Lekkere hapjes verzorgen tijdens een babyshower of kraamfeest hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. Wat dacht je van deze lekkere chips? Koop gewoon wat leuke bakjes (bijvoorbeeld bij de xenos), maar een leuk etiket en het ziet er gelijk een stuk gezelliger uit. Goed idee toch? 

Geschreven op: 03-07-2016 om 14:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Met deze bedankjes maak je iedereen zeker blij!

In onze webshop vind je hier allerlei leuke babyshowerbedankjes. Wil jij echt groot uitpakken? Dan kun je ook voor het bedankje op de foto kiezen. Wel een stukje duurder, maar je maakt er je vriendinnen zeker erg blij mee. 

Geschreven op: 01-07-2016 om 14:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower spellen nu te koop!

Dat de spelletjes van BabyshowerLatenOrganiseren helemaal vernieuwd werden, dat wist je waarschijnlijk al na onze vele blogs. Maarrrrr vanaf nu zijn ze ook echt te koop in de webshop!

Geschreven op: 27-06-2016 om 10:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Lachen in Assen!

Afgelopen zaterdag was het feest in Assen. Daar werd Natasja verrast door haar vriendinnen met een blauwe babyshower. De High Tea stond klaar, de cadeautjes lagen opgestapeld in een mand én in een plant en natuurlijk moesten er ook spelletjes gespeeld worden. 

Geschreven op: 23-06-2016 om 10:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuke reactie via de mail

Regelmatig komen er leuke reacties van klanten binnen en die deel ik natuurlijk graag met jullie. Vandaag een enthousiaste mail van Lotte: "Het pakket ziet er echt super leuk uit! Ik denk dat het een geweldige babyshower gaat worden dankzij dit leuke pakket. Super! Echt waar voor me geld." Dat is leuk om te horen! 

Geschreven op: 21-06-2016 om 09:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: babyshowerspel geen benen over elkaar!

De foto zegt het al: iedereen krijgt een knijper en het spel kan beginnen. Dit spel wordt gedurende de hele babyshower gespeeld. Valt het je op dat iemand toch haar benen over elkaar slaat, knijper innen maar! 

Geschreven op: 17-06-2016 om 14:42 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel