tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Leuk bericht!

Is dat even een leuke reactie op Facebook! Natasja was erg blij met haar kraskaarten en heeft ze mooi verpakt voor haar gasten.. nu nog even afwachten wat het wordt! 

Geschreven op: 18-10-2016 om 18:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wensboom als Babyshower gastenboek

Een leuk idee voor de babyshower: wat dacht je van een houten wensboom met allerlei kaartjes erin waar iedereen een leuke boodschap op mag schrijven. Ziet er gelijk gezellig uit toch? Je kunt het natuurlijk zelf maken, maar de wensboom is ook te huur bij BabyshowerLatenOrganiseren.

Geschreven op: 06-10-2016 om 13:44 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuwe mama armbanden

Nieuw nieuw nieuw: dit leuke mama armbandje met liefde en voetjes. Is dat geen leuk cadeau voor een mama-to-be of een vriendin die net moeder is geworden? Je vindt ze hier in onze webshop. 

Geschreven op: 30-09-2016 om 12:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Krassen maar!

Hoe vertel je op een leuke manier dat jullie een baby verwachten? Wat dacht je van deze unieke kraskaarten? Verkrijgbaar voor toekomstige opa's, oma's, tantes, ooms en met de tekst: We verwachten een baby. Je vindt ze hier in onze webshop. 

Geschreven op: 28-09-2016 om 12:02 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mijlpaalkaarten Zwangerschap

Mijlpaalkaarten of milestonekaarten: je kent ze vast en zeker? En wij hebben nu onze eigen variant. Je vindt ze hier in de webshop. Maak op de bijzondere momenten een foto met een van de mijlpaalkaarten: een mooie herinnering voor later. 

Geschreven op: 27-09-2016 om 12:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: lieve foto

Een mooie foto van een kleintje hoeft niet moeilijk te zijn. Is dit niet schattig? 

Geschreven op: 23-09-2016 om 11:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe kondig jij de zwangerschap aan?

Als je zwanger bent, wil je dat natuurlijk op een leuke manier aan iedereen laten weten. Op Laurasplans.com zie je wat leuke tips. Kijk hier om inspiratie op te doen. 

Geschreven op: 21-09-2016 om 13:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: uniek traphekje

Alle traphekje zien er wel zo'n beetje hetzelfde uit: wit en functioneel. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en een traphekje maken dat voldoet aan alle eisen én ook nog eens mooi in je huis past. Op deze blog zie je wat je allemaal zelf kunt maken, inclusief een uniek traphekje. PS. ben je niet zo creatief? Dan staat hier ook gewoon waar je het traphekje kunt kopen. 

Geschreven op: 16-09-2016 om 12:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: mooie foto

Als de kleine geboren is, willen de meeste ouders graag een mooie foto om in te lijsten. Helaas is dat niet altijd even makkelijk. Online zie je de mooiste plaatsjes voorbij komen, maar als jullie kleintje er geen zin in heeft wordt dat lastig. Vandaag zagen we deze foto op Pinterest. Is dat niet schattig? Een prachtige foto en een mooie herinnering. 

Geschreven op: 14-09-2016 om 11:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe gaat zo'n babyshower eigenlijk in z'n werk?

Wil jij een leuke babyshower organiseren voor iemand, maar geef je het liefst alles uit handen? Dat komt mooi uit. Dan zit je bij BabyshowerLatenOrganiseren namelijk helemaal goed. Vrijwel elk weekend zijn wij ergens in Nederland te vinden voor het organiseren van een babyshower. Jullie hoeven helemaal niks meer te doen, wij regelen het voor je. Lekker makkelijk toch?

Geschreven op: 13-09-2016 om 11:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering

Baby Girl Ballon kinderwagen
Van: €1,95
Voor: €0,95
Geldig tot 20-11-2017
Bezoek onze webwinkel