tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Babyshower Courtney in Delft

Vandaag was het groot feest in Delft. Maar liefst veertig mensen kwamen naar de babyshower van Courtney in Delft. En voor deze dag werd er groots uitgepakt. Bekijk hier de foto's! 

Geschreven op: 01-10-2017 om 22:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feest in Purmerend

Dit weekend was het dubbel feest. In Haarlem vond er een babyshower plaats, maar ook in Purmerend was het feest. En wat zat het weer mee! Helaas geen foto's, maar een succes was het wel volgens Joost: "Ik heb jullie aan iedereen aangeraden. Het was zeker geslaagd!"

Geschreven op: 25-09-2017 om 10:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo vertel je dat je ouders opa en oma worden

Je bent zwanger. Dat wil je natuurlijk op een leuke manier laten weten aan je ouders. Maar hoe? Wat dacht je van deze posters om aan te kondigen dat je ouders opa en oma worden? Laat een foto afdrukken en plaats op de poster in de hoekjes. Inpakken en cadeau geven maar. Ben jij ook nu al benieuwd hoe je (schoon)ouders zullen reageren? 

Geschreven op: 06-09-2017 om 13:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ooievaar in Haarlem

Afgelopen zaterdagochtend ging de telefoon. In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een baby-boy geboren en dus moest het huis versierd worden! Een slinger alleen vond de nieuwe papa niet genoeg, en dus werd de XXL ooievaar opgehaald, samen met de grote raambaby. Ergens in Haarlem is er nu een huis heel mooi versierd voor de kleine jongen. Heb jij het huis al gespot? 

Geschreven op: 29-01-2017 om 10:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Onze heerlijke taarten

Tijdens elke High Tea gaat er een heerlijke babyshowertaart mee. Deze taarten worden gemaakt door een bakker in Haarlem die de mooiste en lekkerste taarten maakt. Hier zie je een kort filmpje met een selectie van de taarten die in het afgelopen jaar op een babyshower hebben gestaan. 

Geschreven op: 26-01-2017 om 10:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuw nieuw: zwart wit kraskaarten

De kraskaarten zijn er nu ook in het zwart wit. Helemaal hip! Laat iedereen weten dat je zwanger bent door deze speciale kraskaarten uit te delen. 

Geschreven op: 24-01-2017 om 09:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower Rijswijk

Vorige week zondag ging de telefoon: moeder Patricia vroeg of we haar alsjeblieft uit de brand konden helpen. Vandaag stond namelijk de babyshower van haar dochter Caressa gepland en de voorbereiding bleek toch lastiger dan gedacht. Want het moest natuurlijk een topdag worden! En dus ging de reis vandaag naar Rijswijk. 

Geschreven op: 22-01-2017 om 22:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Aanbieding: kraskaarten

De Gender Reveal kraskaarten zijn nog tot en met volgende week vrijdag 25 november 2016 in de aanbieding. Koop ze nog snel in de webshop! Hier vind je de blauwe kraskaarten en hier vind je de kraskaarten voor een meisje.

Geschreven op: 18-11-2016 om 14:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Video: En het wordt een...

Dit leuke filmpje met onze kraskaarten stond op Instagram. Nodig iedereen uit of verzend de kaarten via de post en krassen maar. Bedankt voor het delen Dominique en gefeliciteerd! 

Geschreven op: 03-11-2016 om 10:20 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cadeautip

Voor jou waarschijnlijk een kleine moeite, maar je maakt er jonge ouders heel erg blij mee... een leuk kleinigheidje om cadeau te geven.

Geschreven op: 02-11-2016 om 10:44 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel