tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Docent ontroert

Deze foto van professor Sydney Engelberg uit Jeruzalem gaat het hele internet over. De man stimuleert zijn studenten naar college te komen, ook wanneer zij geen oppas kunnen vinden. Deze baby kwam mee en huilde het uit. Geen reden voor de studente om de collegezaal te verlaten, aldus de professor. Daarom nam hij de kleine gewoon in de arm terwijl hij doorging met zijn stof. Schattig toch?

Geschreven op: 15-05-2015 om 16:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Is het nou de moeder of de dochter?

Kinderen die de hele boel bij elkaar schreeuwen. Daar heeft deze moeder uit Californie ervaring mee. En dus probeert ze zich er met humor doorheen te slaan. Bekijk het filmpje maar eens. Vrijwel perfect toch?

Geschreven op: 14-05-2015 om 21:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mama vs Papa

Deze foto's vonden wij op facebook (Ali Moeen Nawazish) en moeten we natuurlijk even delen. Mama vs Papa. En? Kloppen ze een beetje?

Geschreven op: 14-05-2015 om 09:15 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip 1: Rompertjes versieren

Tijdens een babyshower of Gender Reveal feest is het leuk om spelletjes te spelen. Je kunt bij ons een kant-en-klaar spelletjespakket kopen, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Maar welke spelletjes zijn leuk om te spelen en ook nog eens makkelijk voor te bereiden? De komende week geven wij je tips. Vandaag: Rompertjes versieren.

Geschreven op: 13-05-2015 om 19:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gevuld ei, maar dan net even anders

Dit receptje zagen we op Pinterest voorbij komen en komt uit Amerika. Zet de gevulde eitjes op tafel tijdens een babyshower of kraamfeest. Helemaal in thema!

Geschreven op: 13-05-2015 om 18:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

Woede om rokende baby

Op Instagram verscheen deze foto van een baby met een brandende sigaret in zijn mond. Dit zorgde (terecht) voor heel wat ophef. 

Geschreven op: 13-05-2015 om 18:17 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip voor de healthy high tea: kiwi-schildpad

Een kiwi, twee druiven en twee sesamzaadjes: dat is alles wat je nodig hebt voor dit lieve schildpadje. Leuk voor de healthy high tea. Prik vast met een sateprikkertje of leg ze gewoon los op een bord en tada: het kiwi-schildpadje is klaar. 

Geschreven op: 12-05-2015 om 22:44 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk voor alle mom-to-be's

Dit is nog eens een leuke manier om je zwangerschap op beeld vast te leggen. Je moet er wel direct mee beginnen als je hoort dat je zwanger bent, maar dan heb je wel een mooie resultaat. Maak elke maand een foto en geef aan hoeveel maanden je bent. Extra leuk als je hetzelfde shirt aantrekt en dezelfde houding aanneemt. Leuk idee!

Geschreven op: 12-05-2015 om 22:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Een goed gesprek, dat waardeert toch iedereen?

Baby's praten het liefst met elkaar. Dat blijkt uit onderzoek én uit onderstaand filmpje. 

Geschreven op: 12-05-2015 om 20:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezinsuitbreiding voor Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans

Bracha van Doesburgh, actrice en vrouw van acteur Daan Schuurmans, is zwanger. En er is niet één kindje op komst, maar twee! Dat betekent dat Sophia er twee broertjes, twee zusjes of een broertje en zusje bij krijgt. 

Geschreven op: 12-05-2015 om 16:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering

Baby Girl Ballon kinderwagen
Van: €1,95
Voor: €0,95
Geldig tot 20-11-2017
Bezoek onze webwinkel