tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Verdrietige boodschap

De Amerikaanse Natalie Morgan heeft na het overlijden van haar dochtertje een belangrijke boodschap voor alle ouders. Een aangrijpend verhaal.

Geschreven op: 30-09-2015 om 11:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Binnenkort 2 maanden vaderschapsverlof?

De PvdA wil dat ouders na de geboorte van hun kind zes maanden betaald verlof krijgen om voor de baby te zorgen. Minstens twee maanden daarvan zouden voor de vader moeten zijn.

Geschreven op: 30-09-2015 om 11:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower voor mannen, goed idee of niet?

Regelmatig komt de vraag: hebben jullie ook een leuk cadeau voor de toekomstige vader? De mom-to-be wordt immers de hele dag verwend, maar waarom is er nog geen babyshower voor mannen? In Amerika bestaat het al... Wat denken jullie? De babyshower voor mannen; is dat nou een goed idee of niet? 

Geschreven op: 28-09-2015 om 09:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower in Doetinchem

Gister was het feest in Doetinchem. Samantha werd door haar moeder verrast met een hele gezellig babyshower. Het was een geslaagde dag met leuke spelletjes, een lekkere uitgebreide High Tea en veel gezelligheid. Zo hoort een babyshower te zijn. Hier zie je de foto's van de feestlocatie. 

Geschreven op: 27-09-2015 om 15:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Drie jaar geleden begon het te borrelen..

Vandaag is het precies drie jaar geleden dat ik mijn allereerste babyshower organiseerde voor mijn schoonzusje. Dat was het begin. Drie maanden later was BabyshowerLatenOrganiseren geboren. Weten hoe dat begon? Je leest het hier. 

Geschreven op: 22-09-2015 om 09:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dus dat is dé truc!

Je kent ze vast wel: die schattige geboortekaartjes met een foto van een heerlijk slapende baby. Maar hoe zorg je er nou voor dat je kleine rustig wordt en heerlijk stil blijft liggen? Deze foto zagen we online, is dit dan dé truc?

Geschreven op: 21-09-2015 om 17:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Prachtige taart in Den Haag

Je zag al eerder op onze website dat je sinds kort ook de mooiste taarten bij ons kunt bestellen. Dit weekend reden we naar Den Haag om deze baby-boy taart te bezorgen bij een hele blije klant: "Hij was super lekker!" Dat horen we graag! Ook interesse? Mail ons dan snel! 

Geschreven op: 21-09-2015 om 12:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Uitstapje naar Finance Chick

Wat kost een babyshower eigenlijk? Je zag de blog al verschijnen op deze nieuwspagina. Ook Finance Chick vond dit onderwerp interessant en besloot de blog op haar website te plaatsen. Leuk! Je vindt 'm hier. 

Geschreven op: 18-09-2015 om 16:15 | Deel dit bericht: Lees verder »

Blog: Wat kost een babyshower eigenlijk?

De babyshower is helemaal hip en upcoming. Ben je zwanger? Dan kan je er op wachten dat jouw vriendinnen je rond de start van je zwangerschapsverlof zullen verrassen met een huis vol versiering, spelletjes en allerlei lekkers op tafel. Top natuurlijk, maar wat kost zo'n babyshower eigenlijk?

Geschreven op: 14-09-2015 om 16:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vader verovert harten

Terwijl zijn pasgeboren dochtertje Ivy lekker ligt te slapen, zingt haar trotse vader een lied dat hij speciaal voor haar geschreven heeft. Inmiddels gaat het filmpje het hele internet over. 

Geschreven op: 14-09-2015 om 15:37 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel