tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Nieuw: totaalpakket voor €5 p.p.

Een babyshower organiseren kost over het algemeen veel tijd en geld. Natuurlijk nemen wij het graag van je over, maar soms is het budget nou eenmaal niet groot genoeg of wie weet wonen jullie wel erg ver van Haarlem waardoor de bezorgkosten wat hoog worden. Gelukkig hebben we een leuk alternatief! Het Babyshower-totaalpakket voor 10 personen. 

Geschreven op: 04-02-2017 om 13:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower in het mintgroen

Voor de babyshower wordt vaak gekozen voor roze en/of blauw. Toch is mintgroen ook helemaal in. Vorig weekend organiseerden we een babyshower in het mintgroen/grijs en wit. Hier zie je enkele foto's. 

Geschreven op: 30-01-2017 om 10:10 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ooievaar in Haarlem

Afgelopen zaterdagochtend ging de telefoon. In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een baby-boy geboren en dus moest het huis versierd worden! Een slinger alleen vond de nieuwe papa niet genoeg, en dus werd de XXL ooievaar opgehaald, samen met de grote raambaby. Ergens in Haarlem is er nu een huis heel mooi versierd voor de kleine jongen. Heb jij het huis al gespot? 

Geschreven op: 29-01-2017 om 10:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Onze heerlijke taarten

Tijdens elke High Tea gaat er een heerlijke babyshowertaart mee. Deze taarten worden gemaakt door een bakker in Haarlem die de mooiste en lekkerste taarten maakt. Hier zie je een kort filmpje met een selectie van de taarten die in het afgelopen jaar op een babyshower hebben gestaan. 

Geschreven op: 26-01-2017 om 10:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuw nieuw: zwart wit kraskaarten

De kraskaarten zijn er nu ook in het zwart wit. Helemaal hip! Laat iedereen weten dat je zwanger bent door deze speciale kraskaarten uit te delen. 

Geschreven op: 24-01-2017 om 09:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Extra groot feest

Maar gister was het extra groot feest: op Facebook (en hieronder) lees je waarom! 

Geschreven op: 23-01-2017 om 22:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower Rijswijk

Vorige week zondag ging de telefoon: moeder Patricia vroeg of we haar alsjeblieft uit de brand konden helpen. Vandaag stond namelijk de babyshower van haar dochter Caressa gepland en de voorbereiding bleek toch lastiger dan gedacht. Want het moest natuurlijk een topdag worden! En dus ging de reis vandaag naar Rijswijk. 

Geschreven op: 22-01-2017 om 22:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tijd om de blog weer bij te houden

Ojee, het is hoog tijd om de blog weer wat beter bij te houden! Daarom zal de blog vanaf nu weer goed bijgehouden worden met leuke tips, foto's van de babyshowers, nieuws en noem het maar op.  Fijne dag! 

Geschreven op: 21-01-2017 om 08:15 | Deel dit bericht: Lees verder »

Fijne kerst!

Hierbij willen we iedereen een hele fijne kerst wensen! 

Geschreven op: 23-12-2016 om 17:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Aanbieding: kraskaarten

De Gender Reveal kraskaarten zijn nog tot en met volgende week vrijdag 25 november 2016 in de aanbieding. Koop ze nog snel in de webshop! Hier vind je de blauwe kraskaarten en hier vind je de kraskaarten voor een meisje.

Geschreven op: 18-11-2016 om 14:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel