tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau?

Deze lieve slabbetjes, verkrijgbaar in 4 varianten, zijn schattig en ook nog eens super handig. Vies? Dan haal je er gewoon een doekje over en hij is weer als nieuw. Een leuk cadeautje voor onder de kerstboom toch? €7,95 per stuk en slechts €1,- verzendkosten! Like ons op Facebook en je krijgt 1 euro korting! 

Geschreven op: 18-12-2015 om 11:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wow: wie maakt deze cakepops na?

Wow, deze prachtige cakepops zagen we op Pinterest voorbij komen. Wil je weten hoe je ze zelf maakt? Volg dan deze uitgebreide uitleg online en je kunt ze zelf maken voor je eigen babyshower! 

Geschreven op: 18-12-2015 om 10:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmmm, simpel en lekker

Beschuit met muisjes is verleden tijd. Tegenwoordig zie je overal lekkere cupcakes, heerlijke soezen of baby chocolaatjes op tafel staan. Wil jij ook eens anders uitpakken, maar heb je wat inspiratie nodig? Wat dacht je van deze lekkere mini-tompoucen?

Geschreven op: 16-12-2015 om 09:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Baby-handdoekjes

We hebben er weer nieuwe producten bij! Deze kleine handdoekjes van zo'n 40 centimeter zijn erg schattig én heerlijk zacht. Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Bestel dan snel het handdoekje van de eend of de kikker of natuurlijk allebei. Bestel je voor 18 december, dan zorgen wij ervoor dat het pakketje op tijd onder de kerstboom gelegd kan worden! 

Geschreven op: 15-12-2015 om 14:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

Trots als een pauw

De 4-jarige Daan was zo trots als een pauw toen hij "alleen" naar de bakker mocht om een volkorenbrood te halen. Vol trots overhandigde hij de bakker het briefje met de bestelling en ging hij na te hebben betaald weer naar huis. Niet wetende dat zijn vader hem vanaf een afstandje in de gaten hield. De bakker moest gelukkig erg lachen toen zij het briefje kreeg en plaatste het leuke voorval online. 

Geschreven op: 15-12-2015 om 14:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bestel je producten op tijd!

Het is weer december. Sinterklaas is inmiddels het land uit, maar de Kerstman kijkt alweer om de hoek. En dan hebben we ook nog Oud & Nieuw voor de deur staan. Heel gezellig, maar het heeft helaas ook een heel klein nadeel.  

Geschreven op: 14-12-2015 om 17:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Parodie op Adele's hit Hello

Dat het moederschap best lastig kan zijn, dat wisten we al. Singer-songwriter Emily Mills maakte een parodie op het bekende lied van Adele. "Hallo, van moederskant. Ik zou graag een glas wijn willen drinken of een tosti eten, maar ik 'moet eten met mijn kinderen." Luister het nummer hier, inclusief clip!

Geschreven op: 11-12-2015 om 16:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mark Zuckerberg deelt foto van Max

Ook Facebook-oprichter Mark Zuckerberg die begin december vader werd van Maxima, deelt een schattige foto van zijn kleine meisje.

Geschreven op: 09-12-2015 om 14:02 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dochter voor Trijntje Oosterhuis en Alvin

Trijntje Oosterhuis en haar vriend Alvin zijn gister de trotse ouders geworden van een dochterje. Trijntje deelde deze mooie foto op Facebook. 

Geschreven op: 09-12-2015 om 13:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cadeautip: speciaal voor kerst

Deze leuke tip zagen we op Pinterest voorbij komen: koop een kerstbal en doe daar iets leuks in wat de zwangere vrouw doet denken aan deze tijd. Zo wordt ze hier ieder jaar weer aan herinnerd. 

Geschreven op: 08-12-2015 om 11:54 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel