tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Is dit de beste cover van Adele tot nu toe?

Dit 3-jarige meisje leeft zich helemaal in terwijl ze de hit van Adele zingt. Kijk vooral de eerste minuut even af.   

Geschreven op: 29-12-2015 om 16:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Limonadefontein voor een Frozen feestje

Vandaag wordt de limonadefontein weer opgehaald. Niet voor een babyshower, maar voor een gezellig kinderfeestje dat helemaal in het teken staat van de Disney-film Frozen. Wij geven groene of rode limonade mee en met een beetje blauwe kleurstof ziet het er helemaal gezellig uit. Leuk idee toch? 

Geschreven op: 28-12-2015 om 16:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bekende baby's in 2015

In het afgelopen jaar zijn er natuurlijk heel wat mooie kindjes geboren. Deze baby's behaalden zelfs de kranten omdat zij een bekende papa en/of mama hebben. De privé maakte een mooi jaaroverzicht van de bekende baby's die in 2015 geboren zijn. 

Geschreven op: 27-12-2015 om 16:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nóg een zus erbij

De 6-jarige Matthew hoopte na 4 zussen eindelijk weer een broertje te krijgen, maar deze foto zegt genoeg: het wordt weer een meisje. En dat leverde deze grappige foto op. Moeder Laura in TODAY Parents: "Matthew is onze eerste, dus we begonnen met een huis vol vrachtwagens en sportspullen. Toen er meer meisjes bijkwamen, werd dat langzaam overgenomen door poppen en kleertjes. Het leek ons komisch om het nieuws op deze manier naar buiten te brengen!"

Geschreven op: 24-12-2015 om 16:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Geboortjekaartje van Xess Xava

Op 15 oktober werd de zoon van Yolanthe en Wesley geboren en inmiddels is ook het geboortekaartje online verschenen. Op het kaartje ligt Xess Xava met een grote strik lekker te slapen. Het jongetje heeft al een flinke bos met donker haar. Je vindt het kaartje hier. 

Geschreven op: 23-12-2015 om 16:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Spelletjes of niet?

Tijdens een babyshower gaat het erom dat de toekomstige moeder even volop in het zonnetje staat. Vroeger ging het hoofdzakelijk om de baby-uitzet die deze dag bij elkaar werd verdiend, maar tegenwoordig is het vooral een gezellige middag of avond met vriendinnen. Maar wat ga je nou tijdens een babyshower doen?

Geschreven op: 22-12-2015 om 22:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Sparen voor later

Dat een kindje veel geld kost weet iedereen. Deze ouders verdienen alvast een beetje geld terug. Wie zou dit rompertje ook wel willen hebben?;)

Geschreven op: 21-12-2015 om 11:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Versiering in de aanbieding

Zoals je misschien al gezien hebt, is de versiering in het assortiment van BabyshowerLatenOrganiseren inmiddels vernieuwd. Alles is nu in een schattig olifantenthema. Hoewel de oude versiering in het baby-roze en baby-blauw natuurlijk ook hartstikke leuk was, kun je dit nu tegen knalprijzen kopen bij ons! 

Geschreven op: 21-12-2015 om 08:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Don't mess with her!

Ahh, deze lieve foto stond op Facebook. Schattig of niet? 

Geschreven op: 20-12-2015 om 11:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk babyshower idee of toch niet?

Weer gespot op Pinterest. Dat je tijdens een babyshower wel eens voor gek kan staan (bijvoorbeeld tijdens de spelletjes), is bekend, maar tijdens deze babyshower deden ze iets wat wij nog nooit hebben gezien. Op deze babyshower maakten ze een babyvorm, iedereen mocht op de foto en deze foto's eindigden op de muur in de babykamer. Grappig of gaat dit wel echt een stap te ver?

Geschreven op: 19-12-2015 om 11:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel