tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Chique hoor!

Koop je versiering in de webshop, of kleed de feestlocatie zelf mooi aan. Deze foto bewijst dat dat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Koop ballonnen, mooie stoffen of tule en lint en aan de slag! Kies voor een chique uitstraling. Succes! 

Geschreven op: 14-01-2016 om 16:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat is nou eigenlijk het hCG hormoon?

Zoals je al eerder op deze blog kon lezen, schrijf ik (Irene) af en toe voor de informatiewebsite Babypedia.nl. Dit keer schreef ik een informatief stuk over het hCG hormoon. Wil jij hier ook meer over weten? Lees het artikel dan hier. 

Geschreven op: 12-01-2016 om 18:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Huur vanaf nu ook de Snoeptafel!

De snoeptafel wordt steeds vaker gespot op de babyshower. Omdat ook wij regelmatig de vraag krijgen om een snoeptafel te verzorgen, heeft BabyshowerLatenOrganiseren.nl besloten om deze tafel vol met lekkernijen in het assortiment op te nemen. Dus vanaf nu kun je ook bij ons de blauwe, roze of gemixte snoeptafel huren.

Geschreven op: 11-01-2016 om 18:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Lion attack

Ahh, check dit schattige filmpje: 

Geschreven op: 09-01-2016 om 17:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Raambaby voor maar 2 euro p.d.

Tijdens een babyshower is het leuk om de feestlocatie mooi aan te kleden. Gelukkig hoeft unieke versiering helemaal niet duur te zijn! Huur bijvoorbeeld deze lieve raambaby voor slechts €2,- per dag. 

Geschreven op: 09-01-2016 om 11:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Anouk zwanger van haar 6e kindje

Zangeres Anouk is zwanger van haar zesde kindje. De 40-jarige zangeres en haar 21-jarige vriend Dominique Schemmekes verwachten hun eerste kindje samen. 

Geschreven op: 07-01-2016 om 09:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Pakket naar Belgie

Er komst steeds meer interesse uit België voor onze producten. Natuurlijk verzenden wij ook naar België, maar hier zitten wel wat vereisten aan. Daarom hier een korte uitleg. 

Geschreven op: 06-01-2016 om 11:10 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mattie wordt vader

Mattie, je weet wel die van Mattie en Wietze, wordt vader. En dat maakte hij op een leuke manier bekend via de radio. En de reactie van Wietze is geweldig. Helemaal als Mattie met zijn tweede verrassing komt... Kijk het filmpje hier.   

Geschreven op: 04-01-2016 om 12:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tweeling, maar met een ander geboortejaar

Een bijzondere gebeurtenis in het Amerikaanse San Diego: deze twee kleintjes zijn een tweeling, maar dan wél met een ander geboortejaar. Jaelyn werd in 2015 om 23.59u geboren terwijl haar broertje Luis 3 minuten later het daglicht zag. Is dat bijzonder of niet?  

Geschreven op: 02-01-2016 om 12:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Happy New Year!

In het afgelopen jaar is BabyshowerLatenOrganiseren flink gegroeid. Niet alleen het assortiment in de webshop is uitgebreid, ook de aanvragen nemen lekker toe. Inmiddels reis ik dan ook het hele land door om vrijwel iedere week weer iemand te verrassen met een babyshower. Op naar opnieuw een topjaar. Happy New Year allemaal!

Geschreven op: 01-01-2016 om 00:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel