tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

High Tea in Made

Vandaag om 13.00u stond er een lekkere High Tea klaar in Made voor de zwangere Pascalle. Terwijl zij het huis uit gelokt werd, mocht BabyshowerLatenOrganiseren de tafel vullen met allerlei lekkers. 

Geschreven op: 21-02-2016 om 18:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ready to pop?

De tafel vullen tijdens een babyshower of Gender reveal feest is eigenlijk helemaal niet zo lastig en hoeft niet duur te zijn. Dit leuke idee zagen we op Pinterest. Koop kleine cellofaanzakjes, print leuke stickers uit of plak vast met lijm, koop een zak popcorn en bind vast met een roze of blauw lintje. Leuk toch? 

Geschreven op: 19-02-2016 om 13:20 | Deel dit bericht: Lees verder »

Photo props zijn IN

Photo props: je kent ze wel. Van die grappige bordjes en teksten die de fotoshoot extra leuk maken. Hebben jullie geen zin in spelletjes, maar willen jullie wel graag iets te doen hebben tijdens de babyshower of het gender reveal feest? Bestel dan deze Photo props voor een topdag. 

Geschreven op: 18-02-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Goede tijden voor Oscar

Oscar Aerts, (je weet wel, knappe Vincent uit de soap Goede Tijdens Slechte Tijden) en zijn vriendin Jessica verwachten hun eerste kindje. Dat bevestigde niet alleen zijn management, maar ook deze grappige foto met bijschrift op Instagram zegt genoeg.

Geschreven op: 17-02-2016 om 13:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

In 7 stappen naar een perfecte babyshower

Hoe organiseer ik een babyshower? Deze vraag krijgen wij regelmatig. De babyshower wordt steeds populairder in ons land, maar het organiseren valt nog niet mee. Daarom hebben wij een stappenplan voor je gemaakt. Volg deze 7 stappen en de perfecte babyshower is binnen no time geregeld! 

Geschreven op: 16-02-2016 om 18:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: baby panda sokjes

Deze baby panda sokjes zien er niet alleen lief uit - op het uiteinde zit het hoofdje van een panda- ook zijn de sokjes praktisch door de anti-slip onderkant. Perfect cadeau voor een babyshower, babyborrel of Gender Reveal feest. 

Geschreven op: 15-02-2016 om 17:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tyra Banks showt kindje

Tyra Banks deelde op Valentijnsdag deze mooie foto van haar en haar zoontje York op Instagram met de tekst: "Dit is de mooiste Valentijnsdag van mijn leven. York, papa Erik Asla en ik sturen jullie veel liefde." Bekijk hier de foto.

Geschreven op: 15-02-2016 om 13:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bedankje om van te genieten

Nog een creatief bedankje om zelf te maken! Ga naar de Kruidvat of de Etos en koop verschillende blauwe of roze ronde sponzen. Stokje eraan vast en de lolly-bedankjes zijn klaar. Zo gemaakt en hartstikke leuk. Ook ideaal om te combineren met de badeendjes van BabyshowerLatenOrganiseren. 

Geschreven op: 12-02-2016 om 16:17 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hartige kaashapjes

Leuke uitsteekvormpjes - bijvoorbeeld van een romper, flesje of een eendje - kun je natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken dan het bakken van koekjes. Wil jij bijvoorbeeld tijdens een babyshower of kraamfeest hartige hapjes neerzetten op tafel? Geef er dan een "baby-touch" aan door de vormpjes bijvoorbeeld te gebruiken voor de kaas. Geen blokjes kaas, maar baby-kaasjes. 

Geschreven op: 11-02-2016 om 16:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mooiste bevallingsfoto ter wereld

Foto's maken tijdens de bevalling. Niet iedereen denkt erover na, maar de Gentse fotografe Marijke Thoen doet het regelmatig. Zij maakte deze foto tijdens een onderwaterbevalling. Een prachtige foto die is uitgeroepen tot mooiste bevallingsfoto ter wereld. Bekijk de foto hier.

Geschreven op: 11-02-2016 om 10:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Poster: Troublemaker
Van: €4,95
Voor: €2,95
Geldig tot 31-01-2018
Bezoek onze webwinkel