tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Pizza!

Soms zie je van die foto's op Facebook voorbij komen waarvan je denkt: die moet ik delen. Deze foto zagen we op het profiel van Life of Dad. Dat kunnen natuurlijk alleen Amerikaanse pizza's zijn, maar schattig is het wel! 

Geschreven op: 25-02-2016 om 13:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ryan Reynolds geeft advies aan vaders

Ryan Reynolds, je weet wel die acteur en de man van Blake Lively, heeft een goed advies voor alle vaders. Je leest het hier. Zou hij het zelf onthouden hebben toen hij dochtertje James kreeg? 

Geschreven op: 24-02-2016 om 18:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Eerste foto Saint West

Op 5 december werd het tweede kindje van Kanye West en Kim Kardashion geboren. Foto's verschenen nog nooit online, tot vandaag. Vandaag deelde moeder Kim Kardashion voor het eerst een foto van hun zoontje op haar website. En het is een prachtig kindje. 

Geschreven op: 22-02-2016 om 17:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: baby bij sokjes

Vorige week lag je op deze blog over de lieve panda sokjes voor baby's die in onze webshop te koop zijn. Deze week zijn de bij-sokjes aan de beurt. Deze sokjes uit dezelfde serie, zijn net zo handig met een antislip-onderkant én natuurlijk even lief. 

Geschreven op: 22-02-2016 om 17:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

High Tea in Made

Vandaag om 13.00u stond er een lekkere High Tea klaar in Made voor de zwangere Pascalle. Terwijl zij het huis uit gelokt werd, mocht BabyshowerLatenOrganiseren de tafel vullen met allerlei lekkers. 

Geschreven op: 21-02-2016 om 18:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ready to pop?

De tafel vullen tijdens een babyshower of Gender reveal feest is eigenlijk helemaal niet zo lastig en hoeft niet duur te zijn. Dit leuke idee zagen we op Pinterest. Koop kleine cellofaanzakjes, print leuke stickers uit of plak vast met lijm, koop een zak popcorn en bind vast met een roze of blauw lintje. Leuk toch? 

Geschreven op: 19-02-2016 om 13:20 | Deel dit bericht: Lees verder »

Photo props zijn IN

Photo props: je kent ze wel. Van die grappige bordjes en teksten die de fotoshoot extra leuk maken. Hebben jullie geen zin in spelletjes, maar willen jullie wel graag iets te doen hebben tijdens de babyshower of het gender reveal feest? Bestel dan deze Photo props voor een topdag. 

Geschreven op: 18-02-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Goede tijden voor Oscar

Oscar Aerts, (je weet wel, knappe Vincent uit de soap Goede Tijdens Slechte Tijden) en zijn vriendin Jessica verwachten hun eerste kindje. Dat bevestigde niet alleen zijn management, maar ook deze grappige foto met bijschrift op Instagram zegt genoeg.

Geschreven op: 17-02-2016 om 13:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

In 7 stappen naar een perfecte babyshower

Hoe organiseer ik een babyshower? Deze vraag krijgen wij regelmatig. De babyshower wordt steeds populairder in ons land, maar het organiseren valt nog niet mee. Daarom hebben wij een stappenplan voor je gemaakt. Volg deze 7 stappen en de perfecte babyshower is binnen no time geregeld! 

Geschreven op: 16-02-2016 om 18:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: baby panda sokjes

Deze baby panda sokjes zien er niet alleen lief uit - op het uiteinde zit het hoofdje van een panda- ook zijn de sokjes praktisch door de anti-slip onderkant. Perfect cadeau voor een babyshower, babyborrel of Gender Reveal feest. 

Geschreven op: 15-02-2016 om 17:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering

Baby Boy Ballon kinderwagen
Van: €1,95
Voor: €0,95
Geldig tot 20-11-2017
Bezoek onze webwinkel