tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Chocoladebedankjes

Chocoladebedankjes doen het natuurlijk altijd goed. Dat dachten ze in Rijswijk ook. Voor de babyshower werden deze chocoladerepen als bedankje voor de gasten besteld. En dat was een succes. 

Geschreven op: 03-09-2017 om 13:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zet een wereldrecord op je naam

Heb jij zaterdag 9 september nog niets te doen? Kom dan naar de Dam in Amsterdam. Dan organiseert het Rode Kruis namelijk een uniek evenement. Jong en oud komt naar het centrum van onze hoofdstad om het Wereldrecord ‘grootste EHBO-les’ te verbeteren. Het doel van deze dag is om EHBO bij baby’s en kinderen nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Geschreven op: 01-09-2017 om 10:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

BSLO terug online!

Wat is het stil geweest op de blog! De reden? Veel babyshowers, het uitwerken van nieuwe plannen, de opzet van een nieuw bedrijfje (later meer info!) en natuurlijk een heerlijke lange zomer. Maar vanaf nu word je hier weer op de hoogte gehouden van leuke nieuwtjes, tips, babyshowerverhalen en noem het maar op. Niet alleen op de site vind je weer regelmatig een nieuwsupdate, ook op Facebook en Instagram zijn we weer terug! Fijne dag allemaal. 

Geschreven op: 31-08-2017 om 10:42 | Deel dit bericht: Lees verder »

BSLO op Instagram

BabyshowerLatenOrganiseren zit ook op Instagram! Een foto is natuurlijk veel leuker dan tekst en daarom proberen we je via Instagram zoveel mogelijk up to date te houden met foto's van nieuwe producten, babyshowers en noem het maar op. Volg ons daarom snel: @babyshowerfeest. 

Geschreven op: 18-02-2017 om 12:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Druk weekend voor de boeg

Er gaan weer lekker veel pakketten de deur uit vandaag zodat ze mooi op tijd binnen zijn voor de babyshowers dit weekend. Er worden weer heel wat mama's-to-be verrast dit weekend. Leuk! 

Geschreven op: 17-02-2017 om 12:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dochter Maarten van der Weijden geboren

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden is weer vader geworden. Hij schreef vandaag op Facebook: "Vanochtend is Robien van der Weijden geboren. We voelen ons zielsgelukkig en dankbaar hoeveel moois het leven ons geeft." Gefeliciteerd! 

Geschreven op: 16-02-2017 om 13:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Productieve dag

Van de week zijn er weer veel nieuwe producten voor de webshop ontworpen, waaronder diverse cadeaukaarten. Vandaag is alles naar de drukker gestuurd, dus hopelijk kunnen we snel meer laten zien van ons nieuwe assortiment. Leuk leuk leuk! 

Geschreven op: 16-02-2017 om 12:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Happy Valentines Day

Yeahh, kom maar door met die rozen, chocolade (vandaag mag het) en cadeaus want vandaag is het Valentijn! Fijne dag allemaal. 

Geschreven op: 14-02-2017 om 08:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe dik is die buik?

Een leuk spel voor tijdens de babyshower: hoe dik is de buik van de mama to be nou eigenlijk? Met deze babyshower rolmaat wordt dit spel extra leuk. Je vindt 'm uiteraard in onze webshop. 

Geschreven op: 11-02-2017 om 12:40 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gewonnen slinger

Is dat even leuk: gister lag deze slinger in de bus van Hailey's Handwerk. Na een like & share actie in 2016 wonnen we deze slinger. Door omstandigheden duurde het iets langer dan gedacht, maar gister lag ie dan eindelijk in de bus. Wie weet hangt de slinger binnenkort bij jou op de babyshower! 

Geschreven op: 10-02-2017 om 12:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel