tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Deel jij het bed met de kids?

Hoewel maar weinig ouders het toegeven, blijkt uit onderzoek dat heel wat kinderen regelmatig bij hun ouders in bed slapen. Ko van Wouwe van TNO raadt het echter af. Waarom? Dat lees je hier.

Geschreven op: 17-03-2016 om 19:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Happy St. Patricks Day

Vandaag is het St. Patrick's Day, een nationale feestdag in Ierland die ieder jaar erg groots gevierd wordt. De straten kleuren groen én natuurlijk mag de bekende leprechaun niet ontbreken. Dat dacht Alan Lawrence ook, schrijver van That Dad Blog. Daarom toverde hij zijn zoontje (nog geen jaar oud) om tot een hele lieve kabouter. En dat leverde deze grappige foto's op... 

Geschreven op: 17-03-2016 om 19:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wie herkent dit?

Ha, dit zullen vast heel wat ouders herkennen. Jij ook? 

Geschreven op: 16-03-2016 om 10:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Huh, hoe kan dat nou?

Dit zijn de vriendinnen Chontel Duncan en Nathalie, allebei zwanger. Tot zover niets geks. Maar wat nou als we jullie vertellen dat ze allebei bijna even lang zwanger zijn?

Geschreven op: 15-03-2016 om 19:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Doodgeboren kinderen in het geboorteregister?

Vandaag ontvangt de Tweede Kamer 80.000 handtekeningen die staan voor het opnemen van doodgeboren kinderen in het geboorteregister. Nu bestaan doodgeboren kinderen volgens de wet niet en daar moet volgens initiatiefneemster Natasja Geyteman-Bos verandering in komen. 

Geschreven op: 15-03-2016 om 11:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Druk maar gezellig weekend

Bij een bedrijf dat BabyshowerLatenOrganiseren heet, verwacht je natuurlijk dat we het hele weekend in de weer zijn met babyshowers. Maar afgelopen weekend vonden er geen babyshowers plaats én toch stond de agenda vol dit weekend met leuke feestjes.

Geschreven op: 14-03-2016 om 10:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Slinger van papieren onderzetters

Slingers voor een babyshower kun je natuurlijk in onze webshop kopen (je vindt ze hier), maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Dat het maken van je eigen slingers niet moeilijk hoeft te zijn blijkt wel uit dit voorbeeld. 

Geschreven op: 13-03-2016 om 09:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Krijg je geen reactie?

Soms komt het voor dat er aanvragen binnenkomen zonder persoonlijke gegevens, zo ook vandaag. Heb jij een offerte opgevraagd voor een babyshower of een vraag gesteld via het contactformulier op onze website? Dan kunnen wij alleen reageren als er een mailadres of telefoonnummer bij staat. Krijg je geen reactie van BabyshowerLatenOrganiseren? Dan ben je dit wellicht vergeten in te vullen. Geen probleem, mail naar info@babyshowerlatenorganiseren.nl zodat we alsnog contact met je op kunnen nemen! 

Geschreven op: 10-03-2016 om 11:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo gaat BabyshowerLatenOrganiseren te werk

Vier jij binnenkort een babyshower en geef je graag het werk uit handen? Dan zit je bij BabyshowerLatenOrganiseren helemaal goed. Lees hier hoe wij te werk gaan.

Geschreven op: 09-03-2016 om 19:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower versiering in de aanbieding

Vanaf nu vind je goedkope babyshowerversiering in onze webshop in de aanbieding. Doordat we recent het assortiment iets hebben aangepast, profiteer jij nu van onze aanbiedingen. Slingers, ballonnen, tafelkleden en andere versiering voor de babyshower zijn nu namelijk flink in de aanbieding. 

Geschreven op: 08-03-2016 om 19:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel