tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Inspiratie: mooie taarten he?

Hoe je ze maakt weten we niet, maar dit ziet er wel geweldig uit he? Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind. Wie gaat deze taart binnenkort maken? 

Geschreven op: 03-05-2016 om 12:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mattie niet biologische vader van tweeling

Heftig nieuws. Nog niet zo geleden kon je hier lezen dat Mattie, die van Mattie en Wietze van Q-music ja, vader werd. Nu blijkt dat hij niet de vader is van de twee meisjes Bo en Vesper. Vandaag las collega Wietze een brief van Mattie voor op de radio. Die brief lees je hier. 

Geschreven op: 02-05-2016 om 11:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezellig druk weekend

Op de Dag van de Arbeid lekker aan het werk! Geen babyshower dit weekend, maar wel een kraamfeest en twee gender reveal feesten! Daarvoor mochten er aardig wat pakketten op de post afgelopen week. Leuk! 

Geschreven op: 01-05-2016 om 12:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat klopt er hier niet?

Een foto van Pinterest. Zoek de verschillen;) Lief! 

Geschreven op: 26-04-2016 om 12:40 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower in het noorden van het land

BabyshowerLatenOrganiseren reist het hele land door! Gister was het namelijk feest in Nietap, vlakbij Groningen. Daar werd mom-to-be Annemiek verrast door haar familie en vriendinnen met een blauwe High Tea en leuke spellen. Het huis werd helemaal versierd en de hapjes stonden klaar. Het werd een gezellige dag, dat bewijst deze groepsfoto! Meer foto's volgen later.   

Geschreven op: 25-04-2016 om 11:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Blauwe cupcakes

Houd jij van lekker koken en bakken? Dan kun je de hapjes voor een Gender Reveal feest, Babyshower of Kraamfeest ook lekker zelf maken. Verwacht je een jongen of is de kleine man inmiddels geboren? Maar dan deze lekker cupcakes met blauwe botercréme. Hmm!

Geschreven op: 22-04-2016 om 17:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vanaf nu kun je ook voor de Gender Reveal High Tea kiezen!

De High Tea voor de babyshower is populair! Maar vanaf nu kun je ook voor de (mini) Gender Reveal High Tea bij ons terecht. Voor iedereen staan er in totaal 6 lekkere hapjes klaar én een overheerlijke roze/blauwe cupcake. En dat voor maar €12,50 p.p. Genoeg voor een gezellige Gender Reveal party. Natuurlijk is alles in het Roze én Blauw.

Geschreven op: 21-04-2016 om 17:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Creatief met ballonnen

Zoo, voor de echte creatievelingen zou dit wel heel gaaf zijn toch? Wie maakt deze ballonnenboog voor de babyshower, gevonden op Pinterest, na? 

Geschreven op: 20-04-2016 om 18:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wendy van Dijk zorgt voor verrassing

Presentatrice en actrice Wendy van Dijk maakte vandaag een bijzondere rit: zij ging op pad om alleenstaande moeders een duwtje in de rug te geven met een speciaal Etos pakket, inclusief de nieuwe Moederdag-editie van haar blad. Hier zie je een filmpje. 

Geschreven op: 19-04-2016 om 18:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Victoria Koblenko zwanger

Victoria Koblenko en haar vriend Lev krijgen een kindje, zo zegt de actrice op Instagram. "Meervoud van Lev is LEVEN. En we zijn gezegend om een nieuw leven op de wereld te mogen zetten. ♡ P.S. @elevchenko mag de was doen. DANK @marcelkrijger voor de foto en nu #UITBUIKEN"

Geschreven op: 19-04-2016 om 18:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering

Baby Boy Ballon kinderwagen
Van: €1,95
Voor: €0,95
Geldig tot 20-11-2017
Bezoek onze webwinkel