tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

DIY: Maak je eigen luiertaart

Je kunt natuurlijk nooit genoeg luiers in huis hebben met een baby. Daarom is een luiertaart het perfecte cadeau. Maar waar moet je beginnen? Dankzij deze luiertaart set ben je zo klaar en het ziet er nog leuk uit ook! 

Geschreven op: 06-10-2017 om 09:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Raden Maar in roze en blauw

Misschien heb je ze al eerder in onze webshop gezien: de Raden Maar kaarten in het mintgroen. Wordt het een jongen of een meisje? En welke kleur ogen denk jij dat de kleine krijgt? En wat zal de haarkleur worden? Een leuk spel dat nu ook verkrijgbaar is in het roze en blauw. 

Geschreven op: 05-10-2017 om 13:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vanaf nu chatten met BSLO

Heb je het al gezien? Vanaf nu kun je chatten met BabyshowerLatenOrganiseren. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Kijk dan even snel rechtsonder op de website om te zien of we online zijn. Zijn we online? Stel dan je vraag via de chat en we geven direct antwoord. Zijn we offline? Vul dan het korte invulformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Geschreven op: 03-10-2017 om 13:44 | Deel dit bericht: Lees verder »

Aanbieding: kraskaarten Ik ben zwanger

Vanaf nu vind je iedere week een nieuwe scherpe aanbieding in de webshop. Deze week deze zwart/wit kraskaarten Ik ben zwanger. Van €0,75 voor €0,40. Leuke manier om te vertellen dat je zwanger bent toch? En extra leuk voor deze scherpe prijs. Krassen maar! 

Geschreven op: 02-10-2017 om 13:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower Courtney in Delft

Vandaag was het groot feest in Delft. Maar liefst veertig mensen kwamen naar de babyshower van Courtney in Delft. En voor deze dag werd er groots uitgepakt. Bekijk hier de foto's! 

Geschreven op: 01-10-2017 om 22:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat een leuk nieuws!

Wat een leuk nieuws van Kim Kötter en Jaap Reesema. Ze krijgen namelijk opnieuw een kindje! En dat maakten de twee op een leuke manier bekend. Zie hier het filmpje. 

Geschreven op: 28-09-2017 om 10:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Lange vingers voor op de babyshower

Gezien op Pinterest, afkomstig van Babyblog.nl: deze lekkere lange vingers. En ze zijn nog super makkelijk om te maken ook. Smelt de chocolade in een pan, roer er een lange vinger doorheen en bestrooi met muisjes of sprinkles. Ziet er toch geweldig uit tijdens je babyshower high tea? 

Geschreven op: 26-09-2017 om 14:04 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feest in Purmerend

Dit weekend was het dubbel feest. In Haarlem vond er een babyshower plaats, maar ook in Purmerend was het feest. En wat zat het weer mee! Helaas geen foto's, maar een succes was het wel volgens Joost: "Ik heb jullie aan iedereen aangeraden. Het was zeker geslaagd!"

Geschreven op: 25-09-2017 om 10:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Pas op met hete thee!

Wist je dat kinderen tussen de 12 en 18 maanden oud het grootste risico op brandwonden lopen? Bijna de helft van al deze ongelukken bij kinderen worden veroorzaakt door een kop hete koffie of thee. EHBO Bureau is een organisatie die EHBO cursussen voor baby's en kinderen aanbiedt. Mocht er iets gebeuren, dan weet je wat te doen. Maar voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. 

Geschreven op: 23-09-2017 om 10:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo vertel je dat je ouders opa en oma worden

Je bent zwanger. Dat wil je natuurlijk op een leuke manier laten weten aan je ouders. Maar hoe? Wat dacht je van deze posters om aan te kondigen dat je ouders opa en oma worden? Laat een foto afdrukken en plaats op de poster in de hoekjes. Inpakken en cadeau geven maar. Ben jij ook nu al benieuwd hoe je (schoon)ouders zullen reageren? 

Geschreven op: 06-09-2017 om 13:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering

Baby Boy Ballon kinderwagen
Van: €1,95
Voor: €0,95
Geldig tot 20-11-2017
Bezoek onze webwinkel