tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Cadeaus baby

Op de dag van de babyshower staat de toekomstige moeder de hele middag in het zonnetje. Daar horen natuurlijk babyshower kado's bij.

Het is leuk als iedereen een (klein) baby kado meeneemt voor de toekomstige moeder, maar je kunt je vriendin, (schoon)zus of dochter extra verrassen met een creatief baby kado. Ben je zelf niet zo creatief? Neem dan een kijkje in onze webshop waar een rijk aanbod aan baby kado’s te vinden is. Kies voor een kado voor jongens of voor meisjes of voor een kado dat voor zowel jongens als meisjes te maken is.

Creatief baby kado
Natuurlijk is het leuk om rompertjes, speelgoed of kleertjes te geven. Maar is het niet veel leuker om echt een origineel baby kado te maken? Wij raden het mensen aan om allemaal een klein kado te kopen. De kleine kado’s kun je gebruiken om als beloning te geven aan de toekomstige moeder bij een gewonnen spelletje. Daarnaast kun je gezamenlijk bijvoorbeeld een Luiertaart, Luierwieg of Beschilderd rompertje kado geven. Benieuwd hoe je dat aan moet pakken? Dat staat in het boek van Babyshower-Laten-Organiseren.nl beschreven.

Kant-en-klaar
Ben jij niet zo creatief? Dan kun je enkele kant-en-klare babykado’s bij Babyshower-Laten-Organiseren.nl bestellen. Kies je voor één van onze babyshowerpakketten, dan krijg je het babykado op de dag van de babyshower meegeleverd. Kies bijvoorbeeld voor de Luiertaart. Vind je de Luierwieg een veel leuker cadeau? Kies dan voor de Deluxe Luierwieg die verkrijgbaar is in het roze en blauw. Voor alle creatieve baby kado’s geldt dat je zelf kunt kiezen welke kleur je wilt: roze en/of blauw. Ook kun je bij ons een rompertje bestellen, inclusief vijf textielstiften. Op de dag van de babyshower kun je hier allemaal iets opschrijven voor de toekomstige moeder. Indien gewenst kun je het babykado ophalen in Haarlem of laten verzenden. Kijk in onze webshop voor meer informatie over al onze babykado’s.

Prijzen
Wil je een compleet overzicht van de producten die wij te koop aanbieden? Neem dan een kijkje in onze babyshower webshop waarin alle babykado’s staan omschreven. Ook zie je hier foto’s van de babykado’s die we te koop aanbieden. Leuk voor babyshower kado’s, maar ook voor geboortekado’s voor een babyborrel. Vragen? Mail ons gerust ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel